Bayram tebrik mesajları ~ Msn Nickleri


Bayram tebrik mesajları

30 Eylül 2008 Salı

Bayram tebrik mesajları

» Bir avuç dua, bir kucak sevgi, sicak bir mesaj kapatir mesafeleri, birlestirir gönülleri, bir sicak gülümseme, bir ufak hediye daha da yaklastirir bizi birbirimize. Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarinlar niyettir, kestiginiz kurban ve dualariniz kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun... Kalbiniz nur, eviniz huzur dolsun. Kurban Bayraminiz bereketli olsun!

» Kurban Bayraminiz kutlu, yüreginiz umutlu, umutlariniz atli, sevdaniz kanatli, mutlulugunuz katli, sofraniz tatli, mekâniniz tahtli, ömrünüz bahtli olsun... Kurban Bayrami.nin ulusumuzun diriligine, mazlumlarin kurtulusuna, insanligin huzur, baris ve hidayetine vesile olmasini dileriz. Her seye kadir olan Yüce Allah, bizleri islam dininin gösterdigi dogru yoldan ve sevdiklerimizden ayirmasin! Hayirli ve bereketli Kurban Bayramlari dilegiyle.

» Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarinlar niyettir. Kestiginiz kurban ve dualariniz kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayraminiz mübarek olsun... Bugün Kurban Bayrami, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dagitalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yagmurlar bosaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüregi senlenip bayram sevinciyle cosacak. Hepimizin Kurban Bayrami kutlu olsun. !

» Kalpler vardir sevgiyi yasatmak için, insanlar vardir dostlugu paylasmak için ve bayramlar vardir sevgi ile kucaklasmak için.Bayraminiz kutlu olsun.

» Bayramlar berekettir, umuttur, özlemdir. Yarinlar niyettir. Kestiginiz kurban ve dualariniz kabul olsun, sevdikleriniz hep sizinle olsun.. Bayraminiz mübarek olsun... Bugün Kurban Bayrami, kurbanlar kesilecek sevap niyetiyle etler dagitalacak herkese. Yürekler bir olacak gönüllere kilitlenecek. Gökler rahmet bereketiyle yagmurlar bosaltacak yeryüzüne. Bugün hepimizin yüregi senlenip bayram sevinciyle cosacak. Hepimizin Kurban Bayrami kutlu olsun.

» Bayramlar, insanlar arasindaki karsilikli sevgi ve sayginin perçinlendigi günlerdir. Bayramlar, insanlarin birbirleriyle olan darginliklarini unuttuklari, baristiklari, kardesçe kucaklastiklari günlerdir. Bayramlar,milli ve dini duygularin, inançlarin, örf ve adetlerin uygulanip sergilendigi, bir toplumda millet olma suurunun sekillendigi, kuvvetlendigi günlerdir. Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dilegiyle, Kurban Bayraminiz kutlu olsun!

» Bayramlar o kadar büyülüdür ki, gelisi bütün bir yil beklenir ve gidisindekikeder de ancak böyle bir ikinci gelis ümidiyle hafifler; tasa iken sevinç olur, hüzün iken beklenen bir neseye dönüsür. Kurban Bayraminizin da böyle bir neseyle gelmesi ve tüm ailenizi sevince bogup evinize bereket getirmesi dilegimizle. iyi bayramlar!

0 yorum: