Filozof nickler ~ Msn Nickleri


Filozof nickler

20 Nisan 2008 Pazar

Filozof nickler , msn nickleri
"Eger insanlari, dusunduklerine inandirirsaniz, sizi severler. Gercekten dusundururseniz ise, sizden nefret ederler."
Don Marquis
"Zihin, kaldirabileceginden daha fazla bilgiyle karsi karsiya kalirsa, anlamli (ve genellikle onaylayici) fikirler arar. Sonuc olarak, beklentilerimizle uyusmayan delilleri minimize ederek, baskin dunya gorusunun kendi kendini onaylamasini saglamaya calisiriz."
Frank J. Sulloway
Filozof nickler , msn nickleri
"Yanlis bir argumanin ilaci, daha iyi bir agrumandir. Fikirlerin bastirilmasi degil."
Carl Sagan
"Hayat, rastlantisal olarak degisen kopyalayicilarin, rastlantisal olmayan hayatta kalislarinin urunudur. Surasi cok aciktir ki, eger Darwinizm, zannedildigi gibi sadece sansa dayali bir teori olsaydi, ise yaramazdi."
Richard Dawkins
"Yaratiliscilik yanlistir. Tumuyle, acikca ve kesinlikle yanlistir. Daha da gidebilirim. Yanlisligin dereceleri vardir. Yaratiliscilar olcegin en dibindedir. Kendi pozisyonlarinin dogrulugunu iddia edebilmek icin, bilinen tum entrikalari kullanirlar. Hatta pek cok kez, acikca, durustlukten uzaklasirlar. Bilimsel yaratiliscilik sadece yanlis degildir, aptalca bir sekilde imkansizdir. Insan dusuncesinin grotesk bir parodisi, ve insan zekasinin acik bir yanlis kullanimidir. Kisacasi, inancli biri icin, yaratiliscilik teorisi Tanri'ya hakarettir."

Filozof nickler , msn nickleri

0 yorum: