Suçsuz msn nickleri ~ Msn Nickleri


Suçsuz msn nickleri

22 Nisan 2008 Salı

Suçsuz msn nickleri , msn nickleri , yeni msn nickleri
483. Masum ve üzgün bir çocuk gibi konuşursam, anla sana muhtacım ver ellerini ellerime yalanda olsa "Seni seviyorum" de.
484. Hadi gökyüzünden senin için tuttuğum, üzerine tüm duygularımı yüklediğim ıyldızı al, yüreğimden yüreğine yollar var, hadi benim için uzaklardan bir tebessüm yolla.
485. Duygular vardır anlatılmayan, sevgiler vardır kelimelere sığmayan, bakışlar vardır insanı ağlatan, insanlar vardır ki asla unutulmayan, işte sen de onlardansın.
486. Yaprak döken gençliğimin satır aralarında altı kırmızıyla çizilmiş ve tırnak içine alınmış suskunluğumun baş harflerisin.
Suçsuz msn nickleri , msn nickleri , yeni msn nickleri
487. En büyük felaketler içinde dahi ümidini kaybetme , unutma ki en yumuşak ilik en sert kemiğin içinden çıkar. Gülmek senin için bir tutku olsun, olur da birgün ağlarsan o da mutluluktan olsun.
488. Kaplanla göz göze gelmiş bir ceylan gibi ürkek bakışlarımda sensizlik, ıskalanmış hayallerimde gençliğim, eremediğim vuslatlarda ümidin.
489. Meleklerin saçları salkım salkım, havada dondurmadan kaleler ve her yerde kuş tüyü vadiler, bulutlara öyle baktım. Ama şimdi yalnızca güneşin önünü kesiyorlar, yağmur ve karla kaplıyorlar her yeri. Çok şey var yapabileceğim, bulutlar çıkmasa yoluma...
490. Ben, bir insanı sevme cesareti gösterdim; sen ise, bir insan olma cesaretini bile gösteremedin.
491. Kapının önünde aşk yapma aşkın gözü kördür ama komşularınki asla.
492. Kalbimde arama eski yerini sen gözümden akan sele karıştın.

Suçsuz msn nickleri , msn nickleri , yeni msn nickleri

0 yorum: